Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Editorial Team
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Mitra Bestari
    • Submissions
    • Articel Template
    • Privacy Statement
    • Contact
  • Login
Search
  • Register
  • Login
Search
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 2 No. 1 (2021): Jurnal Pariwisata Vokasi

Vol. 2 No. 1 (2021): Jurnal Pariwisata Vokasi

					View Vol. 2 No. 1 (2021): Jurnal Pariwisata Vokasi
Published: 2021-06-22

Artikel

  • PEMBUATAN CARICA FRUIT LEATHER DENGAN SUHU PENGERINGAN YANG BERBEDA

    Akmal Sugiyarto, Ilham Fajri
    1-17
    • PDF (Bahasa Indonesia)
  • PEMANFAATAN KOLOSTRUM SAPI DALAM PEMBUATAN PERMEN KARAMEL SUSU SEBAGAI OLEH-OLEH WISATAWAN LEMBANG

    Sonny Pratama Mandara, Sara Rabasari
    18-33
    • PDF (Bahasa Indonesia)
  • MINAT BELI KONSUMEN DI BAKSO KOTA CAK MAN MAGELANG

    Erwin Setiawan, Steven
    34-41
    • PDF (Bahasa Indonesia)
  • TINJAUAN PELAKSANAAN PENCEGAHAN CROSS CONTAMINATION BAHAN PANGAN DI DAPUR 18th THE TRANS LUXURY HOTEL BANDUNG

    Senia Azka Aurora, Yayan Setiawan
    42-52
    • PDF (Bahasa Indonesia)
  • PENGGUNAAN DAUN KANGKUNG SEBAGAI PENGGANTI RUMPUT LAUT DALAM PEMBUATAN NORI

    Dewi Fitriani, Putri Irawati
    53-68
    • PDF (Bahasa Indonesia)

Current Issue

  • Atom logo
  • RSS2 logo
  • RSS1 logo

Browse

  • Categories
    • Tourism

Language

  • Bahasa Indonesia
  • English

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

Published by:
Akademi Pariwisata NHI Bandung

Office : Main Building 2nd Floor

Street : Raya Lembang 112, 40391 Bandung Barat - West Java

Phone : 022-2040921

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.